logo-blue-gold

Bedrijfsprofiel

 

Conduct Vastgoed is gespecialiseerd in aan- en verkoop van exclusieve woningen. Vanuit de kantoren in Warmond en Wassenaar zijn wij buitengewoon actief in de Randstad, maar ook daarbuiten weet men Conduct te vinden. Wij zijn actief door het hele land, en zelfs daarbuiten. Steeds vaker worden we gevraagd om vastgoed in het buitenland te verkopen binnen ons netwerk.

In 2010 is Conduct gestart met de bemiddeling van exclusieve woningen. Inmiddels is Conduct Exclusief Wonen uitgegroeid tot marktleider in het hogere segment en geselecteerd door Residence als Preferred Member vanwege haar exclusieve aanbod en professionele werkwijze.

Conduct Exclusief Wonen is tevens aangesloten bij VastgoedPRO, de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals.

Wij komen graag bij u op bezoek voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Conduct Exclusief Wonen voor het allermooiste aanbod.

Residence Vastgoedpro erkendlinkedin logo

Jan Willem ten Kley

 

Jan Willem ten Kley is oprichter en samen met Kim eigenaar van Conduct Vastgoed B.V. Sinds de oprichting in 2007 heeft hij met veel succes een bloeiende onderneming neergezet, die toonaangevend is in de regio en landelijke bekendheid geniet.

Jan Willem heeft meer dan dertig jaar ervaring in de makelaardij. Alvorens hij Conduct Vastgoed oprichtte, werkte hij bij de grote landelijke makelaarskantoren. In zijn laatste dienstverband was Jan Willem commercieel directeur van Troostwijk Makelaars. Hier heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van beleggingsmakelaardij in winkels, winkelcentra, kantoren en bedrijfsgebouwen. Grote institutionele transacties heeft hij op zijn naam staan.

In 2007 heeft Jan Willem er voor gekozen de stap te zetten naar eigen ondernemerschap. Zijn focus ligt op persoonlijk contact met de opdrachtgever en het zoeken naar creatieve oplossingen bij ingewikkelde vraagstukken. Jan Willem heeft een erg groot netwerk, waar hij als makelaar in exclusieve woningen veel profijt van heeft. Conduct Exclusief Wonen heeft vele eigenaars en kopers van bijzondere objecten bij elkaar gebracht.

ir. Kim ten Kley-Keeris MRE BA

 

Kim is samen met Jan Willem eigenaar van Conduct Vastgoed. Daarvoor heeft zij circa twintig jaar ervaring opgedaan in de commerciële vastgoedmarkt. Zij heeft uitgebreide kennis van vastgoedtransacties en asset management binnen alle belangrijke vastgoedsectoren in Europa. Zij adviseerde vastgoedbeleggers en -fondsen op strategisch niveau, onder meer ten aanzien van fondsstrategie, portefeuillemanagement en waardecreatie. De afgelopen tien jaar is zij betrokken geweest bij de oprichting en het management van diverse vastgoedbeleggingsfondsen in Europa en heeft hierin diverse bestuursfuncties vervuld. Haar carrière is zij gestart als investment banker in fusies en overnames en als consultant in real estate corporate finance. Inmiddels is zij tien jaar makelaar bij Conduct Vastgoed.

Kim studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft, behaalde niveau I van het Chartered Financial Analyst (CFA) programma en vervolgens haar Master of Real Estate (MRE) titel aan de Amsterdam School of Real Estate. Tevens heeft zij een Bachelor-diploma Interior Design van de National Design Academy in het VK.

linkedin-logo1


 

Wilt u weten wat Conduct Vastgoed voor u kan betekenen?