logo-blue-gold

Bedrijfsprofiel

 

Conduct Vastgoed is gespecialiseerd in aan- en verkoop van exclusieve woningen. Vanuit de kantoren in Warmond en Wassenaar zijn wij buitengewoon actief in de Randstad, maar ook daarbuiten weet men Conduct te vinden. Wij zijn actief door het hele land, en zelfs daarbuiten. Steeds vaker worden we gevraagd om vastgoed in het buitenland te verkopen binnen ons netwerk.

In 2010 is Conduct gestart met de bemiddeling van exclusieve woningen. Inmiddels is Conduct Exclusief Wonen uitgegroeid tot marktleider in het hogere segment en geselecteerd door Residence als Preferred Member vanwege haar exclusieve aanbod en professionele werkwijze.

Conduct Exclusief Wonen is aangesloten bij VastgoedPRO, de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals.

Wij komen graag bij u op bezoek voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Conduct Exclusief Wonen voor het allermooiste aanbod.linkedin logo

Jan Willem ten Kley

 

Jan Willem ten Kley is oprichter en samen met Kim eigenaar van Conduct Vastgoed B.V. Sinds de oprichting in 2007 heeft hij met veel succes een bloeiende onderneming neergezet, die toonaangevend is in de regio en landelijke bekendheid geniet.

Jan Willem heeft meer dan dertig jaar ervaring in de makelaardij. Alvorens hij Conduct Vastgoed oprichtte, werkte hij bij Bas Proper Makelaardij en aansluitend bij de grote landelijke makelaarskantoren. In zijn laatste dienstverband was Jan Willem directielid van Troostwijk Makelaars. Hier heeft hij grote transacties begeleid in winkels, winkelcentra, kantoren en bedrijfsgebouwen. Grote institutionele transacties heeft hij op zijn naam staan. 

Vanaf 2007 heeft hij er nadrukkelijk voor gekozen zich te richten op de bemiddeling van exclusieve woningen. Door zijn grote netwerk en het kunnen leggen van verbanden weet Jan Willem vraag en aanbod van nature bij elkaar te brengen. Zijn focus ligt op persoonlijk contact met de opdrachtgever en het zoeken naar creatieve oplossingen bij ingewikkelde vraagstukken. Conduct Exclusief Wonen heeft de afgelopen jaren vele eigenaars en kopers van bijzondere objecten bij elkaar gebracht. 

ir. Kim ten Kley-Keeris MRE BA

 

Kim is samen met Jan Willem eigenaar van Conduct Vastgoed.

Kim studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft, en haalde de Master of Real Estate (MRE) titel aan de Amsterdam School of Real Estate. Tevens behaalde zij zij haar Bachelor-diploma Interior Design aan de National Design Academy in Engeland. 

Kim is vijfentwintig jaar actief in de vastgoedmarkt. Zij heeft uitgebreide ervaring in vastgoedtransacties en asset management binnen alle belangrijke vastgoedsectoren in Europa. Zij is betrokken geweest bij de oprichting en het management van diverse vastgoedbeleggingsfondsen in Europa en heeft hierin meerdere bestuursfuncties vervuld. 

Sinds 2010 runt zij samen met Jan Willem Conduct Vastgoed. Naast het makelen brengt zij door haar uitstekende organisatorische vaardigheden en structureel denkniveau de  organisatie tot een absoluut feilloos draaiend kantoor. 

linkedin-logo1


 

Wilt u weten wat Conduct Vastgoed voor u kan betekenen?