logo-blue-gold

Consultancy

 

Conduct Vastgoed Consultancy bezit diepgaande expertise op het gebied van vastgoedbeleggingen. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij financiële instellingen, waaronder banken en beleggingsinstellingen, vastgoedorganisaties en particuliere beleggers. Wij kunnen u adviseren bij tal van vastgoedgerelateerde vraagstukken.

Hieronder vindt u een selectie van onze diensten:

  • Strategieontwikkeling voor uw vastgoedorganisatie of -portefeuille
  • Ontwikkeling van rekenmodellen, rendementsprognoses en investeringsanalyses
  • Waardeoptimalisatie
  • Marktonderzoeken en haalbaarheidsstudies
  • Commerciële marketingstrategieën voor uw vastgoed
  • Vastgoedtaxaties

Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.

Strategie

De huisvesting van gebruikers van vastgoed verandert voortdurend. Bijvoorbeeld door een gewijzigde bedrijfsstrategie, groei of krimp. Om die reden is het als gebruiker van vastgoed, maar ook als belegger, verstandig om stil te staan bij vraagstukken zoals fondsstrategie, portefeuille- en assetmanagement. Wij adviseren u graag.

Marktonderzoek

Wij voeren haalbaarheidsstudies en marktonderzoeken uit. Door onderzoek te doen naar de markten en sectoren waarin u actief wilt zijn, kunnen de risico’s vooraf goed in kaart worden gebracht. Dit ondersteunt de besluitvorming en bevordert de kans op succes.

Vastgoedtaxaties

Met het nemen van een beslissing voor de koop of verkoop van een woning of bedrijfspand, is doorgaans veel geld gemoeid. Des te belangrijker is de definitieve waardebepaling van het object. Conduct Vastgoed is gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties van woningen en commercieel vastgoed. Wij zorgen ervoor dat de taxaties objectief en onafhankelijk worden verricht.